Barion Pixel

Töltse ki ingyenes tesztjeinket!

Szeretné jobban megismerni magát? Most ingyen kitöltheti tesztjeinket melyekkel többet megtudhat a önmagáról, személyiségéről és a lélek további rejtelmeiről. Nem kell mást tennie, mint regisztrálnia, e-mail címe megadásával!

Van már fiókja? Vágjon bele a tesztkitöltésbe most!

Társas viselkedés kérdőív

A kérdőív  szociális szorongással kapcsolatos gyakori viselkedéseket írja le. Feltárja hogyan próbáljuk leplezni szorongásunkat mások előtt, hogyan törekszünk arra, hogy görcsösen jó benyomást keltsünk másokban. A teszten minél magasabb pontszámot érünk el, annál inkább jellemző ránk az ilyesfajta viselkedés. 

Rathus-féle Asszertivitás Kérdőív

A teszt az interperszonális helyzetekben való asszertív viselkedés, a szociális készségek és azok változásának mérésére szolgál. Mindez 5 faktor alapján történik, melyek: a bizonytalanság / önértékelési zavar, az érzések kimutatásának képessége, a fogyasztói helyzetekben megjelenő önértékesítés, a nemet mondás képessége és a személyes részvétel a szociális kapcsolatokban. Minél magasabb pontszámot érünk el a tesztben, annál asszertívebbek vagyunk a szociális helyzetekben.

Eysenck-féle Személyiség Kérdőív

A kérdőív négy faktor mentén méri a különféle személyiségvonásokat: extraverzió, neuroticizmus, komformitás és pszichoticizmus. Ezek a faktorok megmutatják, hogy valaki mennyire társaságkedvelő, nyugodt, vagy inkább szorongó, illetve agresszív, érzelmileg hideg, vagy empatikus. A teszt alapján teljesebb képet kaphatunk személyiségünkről.

Megmérettetés Kérdőív

A kérdőív rövid (30 állításból áll), könnyen kitölthető és megmutatja, hogy különböző szociális helyzetek mennyire töltenek el minket szorongással. A kérdések arra vonatkoznak, hogy a személy úgy érzi “bolondnak”nézik-e, rossz benyomást kelt másokban, illetve negatívan ítélik meg. A magasabb pontszám nagyobb szorongásra utal.

Harag és Düh Kifejezési Mód Skála

A harag és düh kifejezési mód skála megmutatja, hogy milyen gyakran mutatunk agresszív viselkedéseket, illetve ezt befelé, vagy környezetünk felé tesszük. A teszt kifejlesztése Spielberger amerikai pszichológus nevéhez fűződik. A kérdőívet eredetileg 1985-ben hozták létre, magyarra Oláh Attila adaptálta. Négy fokú skálán kell pontozni az állításokat, aszerint, hogy milyen gyakran reagálunk az adott módon egy helyzetben, ha indulatosak vagyunk.

Megküzdési Módok Kérdőív

A kérdőív olyan állításokat tartalmaz, melyek az emberek kognitív vagy viselkedéses stratégiáit írják le specifikus stresszhelyzettel való megküzdés során. Kitöltésével választ kaphatunk, hogy mi milyen stratégiákat alkalmazunk ezekben a helyzetekben.

Beck Depresszió Kérdőív

A Beck-féle Depresszió Kérdőív a szakirodalomban az egyik leggyakrabban használt kérdőív a depresszió súlyosságának megállapítására és követésére. A kérdőív önmagában nem alkalmas a depresszió diagnosztizálásra, csak támpontot nyújthat abban!

Többet szeretne megtudni önmagáról?

Próbálja ki személyiség és IQ tesztjeinket most! 

Maradjon kapcsolatban velünk

Bármilyen a tesztekkel, munkapszichológiával kapcsolatos kérdésre írhat nekünk az: info@pszichologiateszt.hu Email címre. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítést küldünk új tesztjeinkről vagy kedvezményes kitöltési lehetőségről!